PolicyWatch

S-profil er forarget over bonusprogram i Nets

Nets' milliardstore incitamentsprogram til en række chefer er ude af sync med tiden og mangel på respekt for samfundet, mener fungerende politisk ordfører for Socialdemokratiet.

Foto: Ritzau Scanpix/Thomas Lekfeldt

En række chefer hos Nets kan gennem et nyt incitamentsprogram kan tjene 7 mia. kr. om fire år., og det vækker forargelse hos fungerende politisk ordfører for Socialdemokratiet, Peter Hummelgaard, skriver Berlingske.

"Det er fuldstændig ude af sync med den tid, vi lever i. Det er mangel på respekt for resten af samfundet," siger Peter Hummelgaard til Berlingske.

Dagbladet Børsen kunne tirsdag fortælle, at omkring 60-70 chefer hos betalingsformidleren Nets gennem et nyt incitamentsprogram kan tjene 7 mia. kr. om fire år. Nets har tidligere fået kritik for et lignende tiltag.

Mens Peter Hummelgaard kritiserer incitamentsprogrammet, så mener Det Konservative Folkeparti ikke, at det giver anledning til at skride til handling, siger partiets finansordfører Anders Johansson til Berlingske.

Til DR afviser også statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) at indføre lovgivning på området, mens Dansk Folkeparti vil have fjernet offentlige opgaver fra Nets, hvis selskabet gør alvor af programmet.

DF vil fratage Nets offentlige opgaver over incitamentsprogram

Sass raser over nyt bonusprogram i Nets: "Det er en provokation"

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier