PolicyWatch

Spillesite trækker sig ud af Danmark på grund af øget afgift

Betsafe.dk, der er ejet af internationale Betsson, lukker som følge af regeringens beslutning om at hæve spilafgiften. Koncernen vil fokusere på at vidredrive to andre sites, lyder det.

"Danmark har været et af de bedst regulerede lande at drive forretning i," siger Ronni Hartvig, salgsdirektør i ejeren af Betsafe, globale Betsson, til Børsen. | Foto: Jens Dresling

Som en direkte konsekvens af regeringens beslutning om at hæve spilafgiften fra 20 til 28 pct., bliver spillesitet Betsafe.dk nu afviklet og licensen leveret tilbage til Spillemyndigheden. Det skriver Børsen.

"Danmark har været et af de bedst regulerede lande at drive forretning i. Der er blevet stillet krav til licenshaverne, men det har været forudsigeligt og til at arbejde med. Men det kan vi ikke sige længere, nu hvor spilleafgiften bliver sat så kraftigt i vejret," siger Ronni Hartvig, salgsdirektør i Betsson, ejeren af Betsafe, til Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Tvivl om finansiering bag forskningsfradrag

Regeringen vil finansiere en forhøjelse af forsknings- og udviklingsfradraget med en sanering af erhvervsstøtteordningerne. Men det lader sig ikke nødvendigvis gøre, lyder det fra Erhvervsstyrelsens tidligere direktør og De Konservatives finansordfører Rasmus Jarlov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier