PolicyWatch

Spillesite trækker sig ud af Danmark på grund af øget afgift

Betsafe.dk, der er ejet af internationale Betsson, lukker som følge af regeringens beslutning om at hæve spilafgiften. Koncernen vil fokusere på at vidredrive to andre sites, lyder det.

"Danmark har været et af de bedst regulerede lande at drive forretning i," siger Ronni Hartvig, salgsdirektør i ejeren af Betsafe, globale Betsson, til Børsen. | Foto: Jens Dresling

Som en direkte konsekvens af regeringens beslutning om at hæve spilafgiften fra 20 til 28 pct., bliver spillesitet Betsafe.dk nu afviklet og licensen leveret tilbage til Spillemyndigheden. Det skriver Børsen.

"Danmark har været et af de bedst regulerede lande at drive forretning i. Der er blevet stillet krav til licenshaverne, men det har været forudsigeligt og til at arbejde med. Men det kan vi ikke sige længere, nu hvor spilleafgiften bliver sat så kraftigt i vejret," siger Ronni Hartvig, salgsdirektør i Betsson, ejeren af Betsafe, til Børsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Københavns klimamål på vej op i den blå luft

Efter glippet udbudsdeltagelse kræver det ”mirakler” at få CO2-fangst i storskala i 2025, konstaterer ARC. Borgmester erkender, at det ser svært ud for hovedstaden at leve op til sit klimamål uden og vil have regeringen til at ændre på reglerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier