PolicyWatch

Rogaczewski og Bule vil have fremrykket investeringer i offentlig digitalisering

Topchefer i den danske it-branche samt Dansk Industri mener, at Danmark bør fremskynde investeringer i den offentlige digitalisering under coronakrisen.

Foto: Casper Dalhoff/Ritzau Scanpix

André Rogaczewski, topchef i Netcompany, Nana Bule, adm. direktør i Microsoft Danmark samt Lars Frelle, direktør i DI, peger i et debatindlæg i Børsen på, at Danmark bør øge investeringerne i den offentlige digitalisering, således at man sikrer fremtidens velfærdssamfund.

Parterne understreger, at digitale virksomheder i øjeblikket er presset på grund af coronakrisen, og det kan få konsekvenser – ikke blot for virksomhederne, men også for den offentlige digitalisering.

"Derfor bør vi handle, hvis vi skal have de bedste folk til at hjælpe det offentlige på den anden side af epidemien. Hvis vi fremrykker investeringer i mere digital velfærd, investeringer som alligevel før eller siden bliver nødvendige, kan vi skabe de bedste forudsætninger for vores fremtidige velfærdssamfund, samtidig med at vi hjælper virksomheder, genskaber vækst og bevarer arbejdspladser," lyder det i debatindlægget.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch.)

Mette F. efter kritik for sololøb: Jeg er ikke egenrådig

Kollerup varsler hjælp til startups 

Mere fra PolicyWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer DR og TV 2 har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Medicoindustrien advarer om mangel på medicinsk udstyr

I et brev til offentlige indkøbere advarer Medicoindustrien om alvorlige udfordringer, som truer forsyningssikkerheden af medicinsk udstyr. Brancheforeningen kommer selv med løsningsforslag, som til dels bliver imødekommet.

Udstyrsproducenter føler sig svigtet af myndighederne

Under corona-krisen udtrykte statsminister Mette Frederiksen ønske om, at Danmark skulle kunne forsyne sig selv med blandt andet mundbind. Alligevel er landets lagre af værnemidler blevet fyldt med kinesiske produkter.

Læs også

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier