PolicyWatch

DI kritiserer administrationen af hjælpe-ordninger under corona

Flere virksomheder melder om lange behandlingstider og manglende udbetalinger af hjælpepakker, som blev vedtaget for måneder siden. Det presser deres forretninger. Nu retter erhvervsorganisationen kritik mod det administrative.

"Der er en desperation i mange virksomheder over, at det, man har besluttet og sagt i offentligheden, ikke finder sted i praksis," siger DI-direktør til Børsen. | Foto: Jens Dresling

Flere danske virksomheder melder om problemer forbundet med kompensationssystemet, og det får nu Dansk Industri til at rette kritik mod administrationen af ordningen, skriver Børsen.

"Der er en desperation i mange virksomheder over, at det, man har besluttet og sagt i offentligheden, ikke finder sted i praksis. Og at man ikke kan regne med de beslutninger, der træffes," siger adm. direktør i Dansk Industri, Lars Sandahl Sørensen, til mediet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier