PolicyWatch

Finanstilsynet: Banker retter op på mindre fejl i gældsinddrivelsen

Der er fundet fejl eller mulige fejlkilder hos tre af fem undersøgte banker, som der nu bliver rettet op på og kompenseret for, lyder det.

Foto: Lars Krabbe/IND

En undersøgelse fra Finanstilsynet af gældsinddrivelsen i Jyske Bank, Nordea Danmark, Nykredit Realkredit, Spar Nord og Sydbank har vist mindre fejl i tre af bankerne, som nu bliver rettet.

Det oplyser Finanstilsynet torsdag.

Undersøgelsen blev indledt den 7. september på baggrund af gældsinddrivelsessagen i Danske Bank.

Hos tre af de fem undersøgte banker: Jyske Bank, Nordea Danmark og Nykredit Realkredit er der fundet fejl eller mulige fejlkilder, som bankerne nu retter op på og kompenserer kunderne for.

"Vi er glade for, at de mindre fejl, som bankerne har fundet som led i deres besvarelse af Finanstilsynets anmodning, nu bliver rettet op, og at alle banker indestår for, at de ikke foretager opkrævninger af fejlbehæftede beløb," siger Jesper Berg, Finanstilsynets direktør ifølge meddelelsen.

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier