PolicyWatch

Eksportvirksomheder: Coronapas er slag i luften uden international accept

Regeringens planer om at udvikle et coronapas er en fin start, men passet har ingen værdi, hvis ikke andre lande accepterer det, lyder det fra eksportvirksomheder.

"Jeg tror det er for tidligt at juble, for vi skal have et pas, der er internationalt anerkendt," siger Bjarne Foldager, adm. direktør i MAN Energy Solutions, der laver motorer til skibe og har et stort antal medarbejdere, der rejser over hele kloden. | Foto: MAN

Planerne om at udvikle et vaccinepas er en fuser, hvis ikke andre lande har accepteret det som en adgangsbillet til indrejse. Sådan lyder det fra flere eksportvirksomheder, efter at regeringen onsdag morgen oplyste, at et coronapas vil være klar i slutningen af februar.

"Jeg tror det er for tidligt at juble, for vi skal have et pas, der er internationalt anerkendt. At Danmark laver et pas er fint, men hvis ikke det er anerkendt i udlandet, har det ingen værdi, i hvert fald ikke for erhvervsrejsende," siger Bjarne Foldager, adm. direktør i MAN Energy Solutions, der laver motorer til skibe og har et stort antal medarbejdere, der rejser over hele kloden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier