PolicyWatch

Næstformand ser stort momentum i nationalt partnerskab for sundhedsdata

Anne Fleischer, CEO i Leo Innovation Lab og næstformand i det nationale partnerskab for sundhedsdata, mærker et stort momentum i partnerskabets arbejde og forventer, at de første frugter af arbejdet vil kunne høstes, inden partnerskabet har siddet i et år.

Anne Fleischer, CEO i Leo Innovation Lab og næstformand i partnerskabet for sundhedsdata, håber, at der kan komme konkrete resultater af partnerskabets møder inden for et års tid | Foto: Mathilde Gilling / Leo Innovation Lab / PR

Det nationale partnerskab for sundhedsdata, som Erhvervsministeriet og Sundhedsministeriet etablerede i april, er kommet godt fra start, mener Anne Fleischer, der er CEO i Leo Innovation Lab og næstformand i partnerskabet for sundhedsdata, der arbejder for at sikre, at de danske sundhedsdata anvendes bedre i forskning, innovation og kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet.

Indtil videre har partnerskabet indsamlet en lang række erfaringer fra både den private og offentlige del af sundhedssystemet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Ørsted tvinges til at udskyde kulstop

Regeringen beordrer Ørsted til at holde tre kul- og oliefyrede kraftværker i drift frem til 2024. Energiselskabet fastholder mål om CO2-neutralitet i 2025.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier