PolicyWatch

Movia opsiger flextrafik-operatør efter stikprøvekontrol af arbejdsvilkår

Movias årlige stikprøvekontrol af løn- og arbejdsvilkår blandt en række operatører og underleverandører inden for flextrafik har for første gang i tre år udviklet sig i en mindre tilfredsstillende retning. 

Foto: Johansen Linda/Ritzau Scanpix

En stikprøvekontrol af løn- og arbejdsvilkår hos 20 operatører og 31 underleverandører i Movias flextrafik viser ”et mindre tilfredsstillende niveau” end tidligere hos flere operatører. Undersøgelsen har ført til, at en operatør har fået sin kontrakt opsagt, fordi vedkommende har givet oplysninger, der har vist sig ikke at være rigtige. Det skriver Movia i en pressemeddelelse. 

"Det er afgørende for os, at der hurtigt rettes op, så der er orden i alle løn- og arbejdsforhold, ellers kan man ikke køre flextrafik for Movia. Det ved branchen også godt. Vi fortsætter den skarpe kontrol på området og er derfor meget tilfredse med samarbejdet i Movias kontrolpanel, hvor arbejdsgiverorganisationer og fagforeninger bidrager til den effektive kontrol," lyder det fra administrerende direktør Dorthe Nøhr Pedersen.  

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier