PolicyWatch

DI: Eksport af dansk vandteknologi skal styrkes med Modi-besøg

Den indiske premierminister Narendra Modis officielle besøg i denne uge er blandt andet blevet brugt til at opbygge relationer til fordel for dansk eksport. Hos DI Vand håber man på et løft af salget af vandteknologi til det, der snart er verdens folkerigeste land.

Indiens premierminister, Narendra Modis, officielle besøg i Danmark skal gerne udmønte sig i øget eksport af blandt andet vandteknologi. Her er Modi sammen med Mette Frederiksen på Christiansborg. | Foto: Philip Davali

Historisk set har eksporten til Indien ikke været afgørende for dansk økonomi. Men med denne uges besøg af Indiens premierminister, Narendra Modi, skal de seneste års forbedringer i forholdet til Indien cementeres.

Her er den danske vandsektor en af de brancher, der øjner store muligheder i landet, som snart bliver verdens folkerigeste.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Formand for minkavlere: Horribel læsning om et totalt kollaps

Formand for Danske Minkavlere Tage Pedersen er chokeret over den læsning, han indtil videre har nået i Minkkommissionens beretning. Han opfordrer Folketinget ”til at sikre, at ingen andre danskere skal udsættes for den behandling, vi er blevet udsat for”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier