PolicyWatch

DR skruer ned for varmen på grund af energikrise

Temperaturen bliver sænket til 19 grader på kontorerne i DR’s bygninger efter politisk aftale om at spare på energien.

Foto: Jens Dresling

DR’s ledelse har med øjeblikkelig virkning besluttet at sænke temperaturen i bygningerne fra 20-24 til 19 grader på grund af energikrisen. Det fremgår af en intern artikel hos DR, som Journalisten har set.

Det følger, efter regeringen, Danske Regioner og KL tidligere på måneden indgik en aftale om at spare på energien i det offentlige, hvilket DR’s ledelse har besluttet at følge trop på. Det betyder også, at lyset på Koncerthusets blå dug, al såkaldt pyntelys og belysning, der oplyser adgangsveje, bliver slukket.

I den interne artikel hos DR udtaler Pernille Toft, chef for Ejendomme og Service i DR, at der vil være tæpper til udlån på grund af de sænkede temperaturer.

DR’s presseafdeling oplyser til Journalisten, at mediehuset har en fastprisaftale på el, der betyder, at de store ekstraregninger til strøm først vil vise sig i 2023.

Med udmeldingen om at sænke temperaturen følger DR i hælene på Jysk Fynske Medier, der i sidste uge også meddelte, at mediekoncernen skruer ned for varmen for at spare på energien.

Advarsel til almene boliger: Skru ikke helt ned for varmen

Flertal er klar med milliardhjælp til energiselskaber

Mere fra PolicyWatch

Ørsted tvinges til at udskyde kulstop

Regeringen beordrer Ørsted til at holde tre kul- og oliefyrede kraftværker i drift frem til 2024. Energiselskabet fastholder mål om CO2-neutralitet i 2025.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier