PolicyWatch

Erhvervsstyrelsen udskyder igen dato for slutafregning for corona-kompensation

For anden gang på to uger udskyder Erhvervsstyrelsen datoen for, hvornår virksomheder skal tilbagebetale kompensationsordninger fra corona-pandemien.

Foto: Finn Frandsen

Virksomheder får en måned ekstra til at indberette om kompensationsordninger under corona-pandemien. Erhvervsstyrelsen oplyser i en pressemeddelelse, at fristen skubbes til senest 30. november.

Ifølge styrelsen mangler 23.000 virksomheder at indberette ”de faktiske forhold” for kompensationsordningerne for faste omkostninger, lønkompensation og kompensation for tabt omsætning efter sommeren 2020.

Med den nye frist opfordrer Erhvervsstyrelsen de sidste virksomheder til at gå i gang med at indberette med det samme for at undgå at skulle betale hele kompensationen tilbage på én gang.

”For at modtage kompensation er det en betingelse at indberette til slutafregningen. Derfor vil Erhvervsstyrelsen efter fristen 30. november 2022 kræve hele kompensationsbeløbet tilbage for de perioder, virksomhederne ikke har indberettet for,” skriver styrelsen i meddelelsen.

Corona har kostet staten 120 milliarder kroner

Erhvervsstyrelsen udskyder dato for slutafregning på corona-kompensation

Fejl får virksomheder til at frygte tabt corona-kompensation

Mere fra PolicyWatch

Folkemødet henter ny direktør

Foreningen Folkemødet har ansat en ny direktør, der har en omfattende karriere i internationale hjælpeorganisationer bag sig - senest en direktørpost i Mellemfolkeligt Samvirke.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier