PolicyWatch

LO og DA vil forlænge jobordning for flygtninge: Arbejdsgiverne skriger efter ansatte

IGU-ordningen skal udvides og forlænges, så flygtninge også fremover kan komme i praktik på danske virksomheder. Det siger både LO og DA, som dermed går imod DF i kampen om flygtninge på det danske arbejdsmarked. Det er tosset at droppe ordningen, siger LO-formanden, der har forslag til forbedringer klar (præciseret).

LO-formand Lizette Risgaard (i midten) besøgte torsdag virksomheden Cloud Partners. Her har Mubashrah Saddiqa (tv.) færdiggjort et IGU-forløb, mens Mohamad Mufak Hlal (th.) er i gang med en IGU. | Foto: Mads Dalegaard/Ritzau Scanpix

Præciseret klokken 9.51: Tidligere fremgik det, at Lizette Risgaard vil forlænge IGU-ordningen. Hun vil gøre den permanent.

I de kommende måneder skal det afgøres, om danske virksomheder også fremover skal have mulighed for at ansætte flygtninge i et praktikforløb via den såkaldte IGU-ordning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

EU: Bankers negative renter er umiddelbart efter bogen

EU-Kommissionen vurderer umiddelbart, at det ikke er i strid med reglerne, at danske banker opkræver negative renter på basale betalingskonti. I sidste ende er skal domstolene afklare, om negative renter er efter reglerne. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier