PolicyWatch

Regeringen vil fjerne byrder for 2,6 milliarder: Se de 42 initiativer her

Erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) er klar med et udspil, der skal fjerne administrative byrder for 2,6 mia. kr. Hvis han kan finde flertal for de i alt 42 initiativer, vil regeringen have fjernet byrder for 3,8 mia. kr. i denne valgperiode. Men det står allerede nu klart, at ikke alle initiativer er politisk flyvedygtige.

Erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) har haft hovedansvaret for regeringens udspil på byrdeområdet. I alt har syv ministerier været involveret i udspillet. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det skal være lidt lettere at drive virksomhed i Danmark, og derfor vil regeringen fjerne en række administrative byrder.

Det er planen med det udspil, som erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) præsenterer i dag fredag, og som PolicyWatch har fået fingrene i.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

EU: Bankers negative renter er umiddelbart efter bogen

EU-Kommissionen vurderer umiddelbart, at det ikke er i strid med reglerne, at danske banker opkræver negative renter på basale betalingskonti. I sidste ende er skal domstolene afklare, om negative renter er efter reglerne. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier