PolicyWatch

Debat: Ja tak til digital service i verdensklasse

Innovationsminister Sophie Løhde (V) er på rette vej, når hun med udspillet digital service i verdensklasse lægger op til at lave en digitaliseringspagt mellem staten, KL og Danske Regioner. Det skriver Betina Hagerup, direktør i KMD, i dette debatindlæg.

Betina Hagerup, direktør i KMD.

Innovationsminister Sophie Løhde har netop lanceret seneste spor i den stort anlagte sammenhængsreform: Digital service i verdensklasse er navnet på det nye deludspil, som bl.a. bygger på en såkaldt digitaliseringspagt mellem staten, KL og Danske Regioner.

Det synes jeg, som repræsentant for Danmarks størst it-virksomhed, er et utroligt positivt udgangspunkt. For vi har i Danmark om noget behov for en endnu stærkere sammenhængskraft i den offentlige sektor, så den digitale service, borgerne møder i Frederikshavn har samme kvalitet, som den, de møder på Frederiksberg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Tysk finanstilsyn vil gå undercover som mystery shopper

Fra 2022 vil det tyske finanstilsyn foretage skjulte testkøb for at finde ud af, hvordan kunderne oplever deres interaktion med banker, forsikringsselskaber og investeringsselskaber. De første emner for undercover-undersøgelserne er allerede fastlagt.

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier