PolicyWatch

Debat: Ja tak til digital service i verdensklasse

Innovationsminister Sophie Løhde (V) er på rette vej, når hun med udspillet digital service i verdensklasse lægger op til at lave en digitaliseringspagt mellem staten, KL og Danske Regioner. Det skriver Betina Hagerup, direktør i KMD, i dette debatindlæg.

Betina Hagerup, direktør i KMD.

Innovationsminister Sophie Løhde har netop lanceret seneste spor i den stort anlagte sammenhængsreform: Digital service i verdensklasse er navnet på det nye deludspil, som bl.a. bygger på en såkaldt digitaliseringspagt mellem staten, KL og Danske Regioner.

Det synes jeg, som repræsentant for Danmarks størst it-virksomhed, er et utroligt positivt udgangspunkt. For vi har i Danmark om noget behov for en endnu stærkere sammenhængskraft i den offentlige sektor, så den digitale service, borgerne møder i Frederikshavn har samme kvalitet, som den, de møder på Frederiksberg.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Nye danske gasprojekter gemmer sig under overfladen

Total Energies har allerede annonceret – men udskudt – planer om at udvikle Valdemar Bo Syd og Halfdan Nord. Efter dem ligger også en række andre danske projekter klar i pipelinen, som analysehuset Rystad forventer investeringer i for flere milliarder kroner frem mod 2030.

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier