Debat: Vi skal sikre den digitale frihandel

EU bør presse på for, at WTO får vedtaget klare og transparente spilleregler på globalt plan for e-handel, som også kan komme danske virksomheder til gode. Det skriver Malthe Munkøe, analysechef i Dansk Erhverv, og Michael Bremerskov Jensen, chefkonsulent i Dansk Erhverv for international handel, i dette debatindlæg.
Malthe Munkøe, analysechef i Dansk Erhverv, og Michael Bremerskov Jensen, chefkonsulent i Dansk Erhverv for international handel.
Malthe Munkøe, analysechef i Dansk Erhverv, og Michael Bremerskov Jensen, chefkonsulent i Dansk Erhverv for international handel.
Af Malthe Munkøe, analysechef i Dansk Erhverv, og Michael Bremerskov Jensen, chefkonsulent i Dansk Erhverv for international handel

Vores økonomi er i stigende grad digital. Verdens mest værdifulde selskaber er de amerikanske og kinesiske tech-giganter, hvis services vi benytter helt naturligt i vores dagligdag. Med e-handlen kan vi med et par museklik handle hos forretninger fra hele verden og få varer leveret lige til døren.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også