PolicyWatch

Debat: Der er akut behov for politisk initiativer for at fastholde opsvinget

Det er vigtigt for Danmarks fremtid, at de politikere, der stemmes ind ved det kommende valg, er villige til at lave forandringer, som giver os ekstra hænder til de danske virksomheder. Det skriver Jacob Holbraad, adm. direktør i Dansk Arbejdsgiverforening, i dette debatindlæg.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Inden for kort tid skal der afholdes folketingsvalg. For tiden falder partierne over hinandens fødder med politiske løfter. Men det er få ord, vi i den forbindelse har hørt om, hvordan politikerne reelt vil fremtidssikre Danmark. Vejen til, at vi også i de kommende år har et stærkt samfund til gavn for alle danskere, går gennem gode vilkår for de danske virksomheder. Politikerne skal bidrage til, at luften ikke går ud af opsvinget, og vi som følge deraf taber arbejdspladser og mister velstand og velfærd.

Vi er inde i en højkonjunktur. Det er utvivlsomt gode nyheder. Hver eneste time får 28 ledige et nyt job. Men med de gode tider kommer også mangel på arbejdskraft. Mangel på arbejdskraft indebærer, at vi ikke udnytter de gode muligheder, som vi har. Det er et spild, der også har menneskelige konsekvenser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier