PolicyWatch

Debat: Der er akut behov for politisk initiativer for at fastholde opsvinget

Det er vigtigt for Danmarks fremtid, at de politikere, der stemmes ind ved det kommende valg, er villige til at lave forandringer, som giver os ekstra hænder til de danske virksomheder. Det skriver Jacob Holbraad, adm. direktør i Dansk Arbejdsgiverforening, i dette debatindlæg.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Inden for kort tid skal der afholdes folketingsvalg. For tiden falder partierne over hinandens fødder med politiske løfter. Men det er få ord, vi i den forbindelse har hørt om, hvordan politikerne reelt vil fremtidssikre Danmark. Vejen til, at vi også i de kommende år har et stærkt samfund til gavn for alle danskere, går gennem gode vilkår for de danske virksomheder. Politikerne skal bidrage til, at luften ikke går ud af opsvinget, og vi som følge deraf taber arbejdspladser og mister velstand og velfærd.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Finanskrisens sidste store opgør slutter med champagne og økonomisk ruin

Den tidligere adm. direktør i Roskilde Bank Niels Valentin Hansen blev torsdag i Højesteret dømt til at betale en erstatning på godt 232 mio. kr. til Finansiel Stabilitet. Statens bank ser næppe nogensinde pengene, men påpeger, at det ikke var det, man gik efter. Frifundne bestyrelsesmedlemmer ånder lettet op.

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier