PolicyWatch

Headhunter har to favoritter som ny direktør i Lægemiddelstyrelsen

Jagten går nu ind på den næste topchef for Lægemiddelstyrelsen, efter at adm. direktør Thomas Senderovitz tirsdag annoncerede, at han skifter til Novo Nordisk. Afløseren kan meget vel skulle findes i egne rækker, hvor særligt én mand er interessant, vurderer headhunter, der også har en kvinde som favorit.

Nikolai Brun, som i dag er chef for medicinsk evaluering og biostatistik i Lægemiddelstyrelsen, er et oplagt bud på styrelsens nye topchef, vurderer en headhunter | Foto: Lægemiddelstyrelsen / PR

Direktørposten er ledig hos Lægemiddelstyrelsen, efter at topchef Thomas Senderovitz tirsdag annoncerede, at han med øjeblikkeligt varsel stopper i styrelsen for i stedet at blive senior vice president med ansvar for Data Science hos Novo Nordisk.

Spørgsmålet er nu, hvilke navne landets øverste lægemiddelfaglige myndighed har på listen over potentielle kandidater til tronen?

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier