PolicyWatch

Løkke: Fejlanalyse at flygtninge i job ikke kan sendes hjem

Det tyder på, at virksomheder fortsat kan hyre flygtninge via IGU-ordningen, selvom regeringen og Dansk Folkeparti forhandler om et såkaldt paradigmeskifte i udlændingepolitikken. Statsministeren mener således, at Dansk Folkepartis modstand imod ordningen skyldes en "fejlanalyse."

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det lader til, at virksomheder, der mangler arbejdskraft, fortsat kan ansætte flygtninge på den såkaldte integrationsgrunduddannelse (IGU). I hvert fald indikerer statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), at en af de store knaster med IGU-ordningen ser ud til at kunne løses.

Således punkterer statsministeren Dansk Folkepartis modstand mod ordningen ved at slå fast, at flygtninge skal kunne sendes hjem, selvom de har et arbejde i Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister

Det er vemodigt, men også det rigtige. Det siger Michael Svane, der efter mere end et årti som direktør i DI Transport snart stopper. I et interview med MobilityWatch fortæller han også, hvorfor juristen endte som lobbyist, hans syn på en ny "tektonisk" brydekamp på transportmarkedet og hans helt store ønske til sektorens mange andre interesseorganisationer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier