PolicyWatch

Regeringen vil gøre hovedstaden til en af de bedste storbyer at drive virksomhed i

Nye øer, motorveje og byggeprojekter skal holde hovedstadens vækstmotor kørende, hvis det står til regeringen, der torsdag formiddag har præsenteret sit hovedstadsudspil.

Erhvervsminister og formand for regeringens hovedstadsudvalg Rasmus Jarlov (K) afholder pressemøde om regeringens hovedstadsudspil, der koncentrerer sig om i alt fire fokusområder. Torsdag den 24. januar 2019 i Taastrup. | Foto: Ritzau Scanpix/Philip Davali

Der skal være plads til flere indbyggere, mere trafik og flere virksomheder i hovedstaden. Det sagde erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) på et pressemøde i Høje Taastrup torsdag kl. 9, hvor han sammen med trafikministeren og miljøministeren præsenterede regeringens hovedstadsudspil, der i alt består af omkring 100 initiativer.

"Regeringen ønsker, at der er vækst og udvikling i hele Danmark," sagde Rasmus Jarlov på pressemødet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister

Det er vemodigt, men også det rigtige. Det siger Michael Svane, der efter mere end et årti som direktør i DI Transport snart stopper. I et interview med MobilityWatch fortæller han også, hvorfor juristen endte som lobbyist, hans syn på en ny "tektonisk" brydekamp på transportmarkedet og hans helt store ønske til sektorens mange andre interesseorganisationer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier