PolicyWatch

Regeringen reparerer flig af forsinket initiativ for udenlandsk arbejdskraft

Regeringen er efter et års forsinkelse snart klar med videreudviklingen af den danske myndighedsbetjening af udenlandske medarbejdere, lover beskæftigelsesministeren. Første skridt er på vej i København, hvor myndighederne efter kritik fra erhvervslivet atter samles under ét tag.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V). | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det bliver fremover mindre bøvlet og kompliceret for udenlandske medarbejdere i hovedstadsområdet at lande med begge ben solidt plantet i det danske system.

Regeringen vil således igen samle alle relevante myndighedsindgange i modtagecenteret International House Copenhagen, efter konceptet er eroderet blandt andet ved, at Statsforvaltningen er blevet trukket ud af samarbejdet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier