PolicyWatch

Mærsk-formand svarer Biden igen efter hård kritik af containerrederierne

Problemerne med flaskehalse og overbelastning ligger hos de amerikanske havne og ikke hos rederierne, mener Mærsks formand Robert Mærsk Uggla. Kommentaren kommer efter flere angreb mod containerrederierne fra USA’s præsident, Joe Biden.

Mærsks formand og adm. direktør i A.P. Møller Holding, Robert Mærsk Uggla, har taget til genmæle over for Joe Biden. | Foto: Thomas Emil Sørensen/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Mærsks formand og adm. direktør i A.P. Møller Holding, Robert Mærsk Uggla, svarer igen på den kritik, der på det seneste har lydt fra blandt andre den amerikanske præsident Joe Biden.

Kort fortalt er Biden godt og grundigt træt af de høje fragtpriser, der har gjort det dyrt for de amerikanske detailkæder og eksportører og i sidste ende forbrugerne. Det har han ikke lagt skjul på.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Formand for minkavlere: Horribel læsning om et totalt kollaps

Formand for Danske Minkavlere Tage Pedersen er chokeret over den læsning, han indtil videre har nået i Minkkommissionens beretning. Han opfordrer Folketinget ”til at sikre, at ingen andre danskere skal udsættes for den behandling, vi er blevet udsat for”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier