PolicyWatch

Dansk Erhverv mister direktør til energilobby

Dansk Energi henter ny kommunikationsdiretør. Han kommer fra en direktørstilling i Dansk Erhverv.

Jesper Gronenberg | Foto: Dansk Energi

48-årige Jesper Gronenberg bliver ny direktør for public affairs og kommunikation i Dansk Energi.

Han kommer fra en stilling som branchedirektør hos Dansk Erhverv.

"Vi glæder os meget til at byde Jesper Gronenberg velkommen til Dansk Energi. Efter sommerens energiforlig står vi over for store opgaver, og vi skal løfte Dansk Energis ambition om et rigt, frit og grønnere Danmark i tiden der kommer. Både kommunikativt og politisk. Det kan Jesper med sit imponerende CV og sin solide erfaring," udtaler Lars Aagaard, adm. direktør i Dansk Energi, i en pressemeddelelse.

Tidligere har Jesper Gronenberg blandt andet været kommunikationsdirektør i både TDC og Falck samt sekretariatschef for Det Radikale Venstre på Christiansborg.

"Jeg glæder mig stort til at sætte mig i stolen hos Dansk Energi og til at sætte dagsordenen for den branche, der leverer grøn omstilling og skaber sikker og bæredygtig energi til danskerne," udtaler han.

Jesper Gronenberg tiltræder stillingen 1. januar.

Mere fra PolicyWatch

K-ordfører: Regeringen har spildt tiden med nu skrottet lovforslag

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er blevet bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, at lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier