PolicyWatch

Dybvad: Danske Bank må arbejde sig igennem tillidskrise

Danske Bank er nødt til at arbejde sig igennem den tillidskrise, der har ramt banken som konsekvens af den estiske hvidvask-sag. Det er budskabet fra DI-topchef Karsten Dybvad, der af bankens hovedaktionær er indstillet til at blive bankens nye bestyrelsesformand.

Karsten Dybvad. | Foto: /ritzau/Maud Lervik

Ifølge Danske Banks sandsynlige kommende bestyrelsesformand er det helt centralt, at Danske Bank får genoprettet tilliden efter afsløringerne af bankens medvirken til hvidvask via sin filial i Estland.

”Der er ikke to meninger om, at hvidvasksagen er dybt alvorlig og har skabt stor bekymring. Det må vi arbejde os igennem og komme ud på den anden side. Det er afgørende, at danskerne og danske virksomheder skal have tillid til banken. Men jeg er heller ikke et sekund i tvivl om, at den tillid vil blive genopbygget,” siger Karsten Dybvad i et interview med FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Debat: Skyl ikke barnet helt ud med badevandet!

Hvis man vil rykke ved adfærden inden for områder som gør-det-selv og sort arbejde, er man nødt til at tage økonomiske gulerødder som håndværkerfradraget i anvendelse velvidende, selvom man dermed kommer til at give fradrag til opgaver, som var blevet udført alligevel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier