PolicyWatch

Landbruget om delvis udskydelse af klimaplan: Vi har brug for mere tid

Det er en god idé, at klimaminister Lars Christian Lilleholt vil skubbe dele af klimaplanen til efter et folketingsvalg. Det mener Morten Høyer, direktør i Landbrug & Fødevarer.

Dele af regeringens klimaplan står til at blive udskudt til efter et valg. Det vækker glæde i Landbrug og Fødevarer. | Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det er umuligt at lave en ordentlig aftale for landbrugets reduktion af CO2-udledninger på denne side af et folketingsvalg, og derfor vækker det glæde i Landbrug og Fødevarer, at klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) mandag åbnede for at skubbe dele af klimaplanen til efter næste folketingsvalg.

"Hvis man skal lave en god løsning for landbruget, så kræver det mere tid, end der er til et folketingsvalg, så vi har aldrig haft en forventning om, at det blev løst inden et valg. Det passer os fint, for vi skal selv til at se på, om det er muligt at gøre landbruget klimaneutralt sådan som nogle forventer, vi skal være, og hvad regningen bliver," skriver Morten Høyer, direktør i Landbrug og Fødevarer i en mail til PolicyWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier