PolicyWatch

Debat: Vi har brug for en fordomsfri debat om statens konsulentforbrug

Rådgiverbranchen spiller en meget vigtig rolle i udviklingen af den offentlige sektor, skriver Daniel Møller Jensen, politisk konsulent i Dansk Erhverv, i dette debatindlæg. Han langer ud efter S og SF for at hænge fast i fordomme.

Inden længe bliver der trykket på den meget omtalte valgknap, og man kan konstatere, at valgkampen allerede kører for fulde udblæsninger. Nu er turen så kommet til rådgiverbranchen, som flere politikere har kastet sig over. Men vi må hæve os over valgkampsretorikken og lade fordommene om private konsulenter og rådgivere blive i skuffen.

For nyligt har Socialdemokratiets finansordfører Benny Engelbrecht indkaldt den ansvarlige minister, Sophie Løhde, til et samråd om statens konsulentforbrug. Ifølge Engelbrecht flytter regeringen penge fra varme hænder over til konsulenterne, som, man må forstå, har kolde hænder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinket

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinket op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier